Időjárás

2024.01.31. 03:05

Micsoda időjárás - Közel lesz a 10 fokhoz a hőmérséklet január utolsó napján is a Kisalföldön

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 4 és 8 fok között valószínű, azonban az egész nap ködös tájakon ennél hidegebb várható.

Kisalföld.hu

Napsütés január végén

Fotó: New Africa

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig

Túlnyomóan derült idő lesz, estétől egyre többfelé párássá válik a levegő, illetve terjeszkedni kezd a (zúzmarás) köd, ami éjszaka főleg az Északi-középhegységet, az Észak-Alföldet, a főváros térségét, az Alpokalját és a Dráva mentét boríthatja be akár nagyobb területen is. Hajnalra az északnyugati tájakra széteső front felhőzete érkezik, ami szerdán délkelet felé átvonul felettünk. Ezzel párhuzamosan a köd ritkul, zsugorodik, de a délnyugati határnál és az Alföld egyes részein egész nap megmaradhat.

A déli szél az Észak-Dunántúlon mérséklődik, holnap gyenge lesz a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és -2 fok között alakul, a fagyzugokban ennél hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 4 és 8 fok között valószínű, azonban az egész nap ködös tájakon ennél hidegebb várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában