A rendőrség óvatosságra int

2024.01.18. 17:13

Figyelem! Brutálisan vastag köd szállt le Győr és a város környékére - Pannonhalmi videó a rendkívül gyenge látási viszonyokról

Rendkívül gyengék a látási viszonyok szerte Győr-Moson-Sopronban a köd miatt, kollégánk jelentése szerint Kapuvárra is vastag ködtakaró ereszkedik a sötétedéskor.

Kisalföld.hu

A rendőrség felvétele jól mutatja, mennyire gyengék jelenleg a látási viszonyok Győrben.

Csütörtök, 16.54 - "Tessék FELKAPCSOLNI a lámpát, akár nappal is!" - ajánlja a rendőrség

"Korlátozott látási viszonyok között, a téli időszakban a nappali menetfény használata nem elegendő a gépjárműveknél a jó látáshoz és a láthatósághoz!

Felhősödés, köd, eső, szürkület esetén fel kell kapcsolni a tompított világítást! A nappali menetjelző fényt kizárólag előre világít. A tompított fényszóró előre és hátrafelé egyaránt biztosítja a gépkocsi láthatóságát" - írja a csütörtök délutáni erős köd apropóján a Győr Moson Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

Videó a Pannonhalmát borító ködről

Időjárás előrejelzés

"Csütörtök délután északnyugat felől ismét beborul az ég, és egyre nagyobb területen várható eső, amelyet északnyugat, majd hajnalban már északkelet felől is havas eső, havazás vált - de ezzel együtt csökken is a csapadék esélye.

Az éjszaka második felétől az északnyugatira, északira forduló szél fokozatosan megélénkül, megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között várható, délkeleten mérhetjük a magasabb értékeket" - olvasható a HungaroMet friss előrejelzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában