Időjárás

2022.11.17. 06:57

Pár órára még kisüthet a nap Győr-Moson-Sopronban, aztán esőt kaphatunk

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 5 és 12 fok között alakul.

kisalfold.hu

Jön a tél első támadása - írta a koponyeg.hu.

Várható időjárás csütörtök éjfélig

Az erősen felhős égből eleinte főleg keleten, majd délutántól északnyugat felől várható kisebb eső, szitálás. Napközben kevés napsütés előfordul. Az északkeleti szél megélénkül

Csütörtökön a nyugati megyékben van esély pár órás napsütésre, míg keleten továbbra is borult időre számíthatunk. Délnyugat felől kiterjedt csapadékrendszer érkezik, többfelé várható eső, zápor. Jelentős mennyiség az ország déli felén valószínű. A csapadékzóna fokozatosan kelet, északkelet felé elhagyja az országot, mögötte csütörtökön napközben a keleti, este az északnyugati megyékben fordulhat elő gyenge eső, északkeleten néhol zápor. Az egyre nagyobb területen északnyugatira forduló szelet helyenként élénk lökések kísérhetik.

Egyre hűvösebbre fordul Illusztráció/pixabay.com

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 5 és 12 fok között alakul, északkeleten lesz a leghidegebb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában