kisalfold.hu podcast

2024.04.01. 08:18

Gazdaságfejlesztési konferencia Győrben

A Figyelő Top 200 lapunk, a Kisalföld együttműködésével nagyszabású gazdaságfejlesztési konferenciát szervez április 4-én, amelyen Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter tartja a bevezető elő­adást.

Herkely Ákos

Varga Ottó és Pintér-Péntek Imre

Ezen alkalomból beszélgettünk Pintér-Péntek Imrével, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökével és Varga Ottóval, a Kisalföld mint a legnagyobb példányszámú megyei napilap főszerkesztőjével a fejlődéshez szükséges erőforrásokról, a közúthálózat, a vasút, a vízi közlekedés és a repülőtér helyzetéről.

Pintér-Péntek Imre kiemelte, hogy ha nem jut fejlesztésre pénz a régióban, akkor csökkenhet a versenyképességünk a környező osztrák és szlovák régiókhoz képest. A rendezvény médiapartnerének főszerkesztője kiemelte a sajtó – legyen az nyomtatott vagy online – szerepének fontosságát, hogy kellőképpen ellássák olvasóikat megfelelő információval a hírekről, lehetőségekről és az edukáció fontosságáról.

A konferencia célja a térség versenyképességének erősítése, a társadalom és a gazdaság fejlődésének támogatása.

Hallgassa meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában