Mindenből csak 1-et

2022.12.17. 16:21

Brutális korlátozást vezetett be az árstopos termékekre az ALDI

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Az elmúlt napokban nagyon sokan megosztottak egy fotót a közösségi médiában, amelyről az olvasható ki, hogy súlyosan korlátozza az ársapkás termékek megvásárolható mennyiségét az üzletlánc. 

Az interneten futótűzként terjedt a fotó

A portfolio.hu megkereste a társaságot, akiknek megerősítették, hogy arra kényszerültek, hogy korlátozásokat vezessenek be.

Válaszukban úgy fogalmaztak, hogy 

"Az ALDI szeretné biztosítani, hogy minden fogyasztó hozzájusson az árstoppos termékekhez. A vállalat beszállító partnereivel együtt figyelemmel kíséri a piaci folyamatokat és közösen jelentős erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy elérhető legyen a kínálat minden tagja, köztük az árstoppal érintett termékek is. Az utóbbi időben az áruházlánc kiemelt érdeklődést tapasztalt az árstoppal hatálya alá tartozó árucikkek iránt, ezért a személyenként megvásárolható mennyiséget 2022.12.17-től az alábbiak szerint határozta meg:

étolajból maximum 1 liter, tejből maximum 1 liter, csirke farhátból maximum 1 tálca, kristálycukorból maximum 1 kg, csirkemellből maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, sertéscombból maximum 1 tálca, vagy 1 csomag, lisztből is maximum 1 kg, burgonyából legfeljebb 1 kg, vagy 1 csomag, tojásból 1 doboz vagy 1 tálca vásárolható meg személyenként.

A mennyiségi korlátozás minden magyarországi ALDI üzletben egyformán érvényes."

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában