Árverés lesz

2022.10.25. 19:53

Eladja az écsi Rábaring tesztpályáját a Rába Nyrt.

A Rába Nyrt. a közgyűlés jóváhagyásával eladja a Rábaring tesztpályát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett határozatban.

MTI

Nemrégiben jártunk a Rábaringen egy versenyen

A társaság kizárólagos tulajdonában álló ingatlant legalább nettó 557 millió forintért, árverés útján értékesítik az MNV Zrt. által működtetett Elektronikus Aukciós Rendszerben - közölték.

A korábban közzétett közgyűlési előterjesztés szerint a Győrtől 30 kilométerre, Écs község külterületén található ingatlanon sem a Rába, sem a leányvállalatai nem folytatnak tevékenységet, működésüket ezért nem befolyásolja az értékesítés.

A társaság 2020-ban 1,1 milliárd forintos veszteséggel zárt, 2021-ben 1,272 milliárd forint nyereséget ért el. Az idei első fél évben 252,028 millió forint adózott veszteséget könyveltek el. A Rába Nyrt. a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. Részvényei kedden 1400 forinton fejezték be a kereskedést, árfolyamuk egy éven belül 1020 és 1520 forint között változott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában