Helyszínváltozás

2024.07.03. 09:00

Piac helyett győrkőcök lesznek a Dunakapu téren szombaton

A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak július 6-án.

Kisalföld.hu

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Huszár Gábor

A kereskedők és őstermelők az ideiglenes helyszínen is a megszokott választékkal várják a vásárlókat reggel 6 órától 13 óráig.  
A szombati piac ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén - hívja fel a figyelmet a Győr-Szol. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy gépjárművével július 5-én, pénteken 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet július 6-án, szombaton 15 órától lehet újra használni.

A belvárosi Virágpiacon változatlanul minden csütörtökön reggel 8 és 14 óra között termelői áruféleségekből válogathatnak a vevők. A téren őstermelők kínálják portékáikat, egyebek mellett pékáru, kovászos kenyér, füstölthúsfélék, berkenye, chili, méz és különböző zöldségfélék – alma, burgonya, batáta, hagyma – várhatók a kínálatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában