Családi program

2024.06.28. 19:00

Negyedszer dobbannak a paták az Iváni vágtán

A nagy- és kishuszárok versenyén kívül kocsitoló versenyt, puszta ötös és csikós bemutatót, és lovastornát is tartanak szombaton Ivánban. A negyedik egész napos Iváni Vágtát idén is a Lovas majorban rendezik meg.

Kisalföld.hu

12 órakor az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a rendezvény. A Vágta előfutamai után, 14 órától kocsitoló előfutamokat, majd csikós bemutatót tartanak, ezt követően a HELLÓ-ART Lovastorna produkcióját élvezheti a közönség. Később néptánc bemutató, 16 órától pedig Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész-zenész lovas műsora szórakoztatja a közönséget. 16:50-től puszta ötös bemutató, majd a kocsitoló verseny és a Kishuszár Vágta döntője következik. 18 órakor startolnak az Iváni Vágta döntőjébe jutott versenyzők. 18:30-tól a Falcon Project ad koncertet. A rendezvényt 19:30-tól tombolahúzás zárja. 
A főbb programok mellett, a kicsiket és nagyokat egész nap kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvárak, póni lovagoltatás is várja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában