Tematikus séta

2024.06.23. 17:55

Boszorkányvadászatra indultak a soproni vándorok

A Soproni Vándorok Túraegylet szervezésében indultak szombaton boszorkányvadászatra a kicsik és nagyok a soproni erdőben. A vadászaton, amely a túraegylet utolsó eseménye volt a nyáriszünet előtt közel 130 résztvevőt vonzott.

Papp Fanni

Sokan kerekedtek fel, hogy boszorkányokra vadászanak a soproni erdőben. Fotó: Soproni Vándorok Túraegylet

A Soproni Vándorok Túraegylet varázslatos boszorkánytúrára invitálta a bátor gyerekeket és szüleiket szombaton, ahol éjszakába nyúlva keresték a boszorkányok jeleit és képességeit. Az esemény a „Vándorolj a Szalamandráért” elnevezésű túrasorozat részeként valósult meg, amelyen 128 boszorkányvadász és 5 vadászeb is elindult egy legenda nyomába. A résztvevők a túra során egy régi soproni boszorkányos mese nyomait keresték az erdőben, s találtak is egy boszorkánykört sok-sok boszi jelzéssel. Ezzel együtt a túraegyletnél megkezdődött a nyári szünet, s majd csak szeptember 14-én találkozhatnak újra a Soproni Kilátók teljesítménytúrán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában