kisalfold.hu podcast

2024.05.17. 07:05

Régiségvásár - Összeköti őket az antik szeretete 1. rész

Némethné Kovács Elvira és Németh István több, mint 25 éve szervezték meg az első régiségvásárt Győrben, s azóta is tudja mindenki, hogy minden hónap harmadik vasárnapja a padlásokon, szekrények mélyén, vagy vitrinekben elbújt kincseké.

Pozsgai Kitti

Némethné Kovács Elvira és Németh István

A vidám házaspárral felidéztük a kezdeteket, beszélgettünk az életüket kitöltő értékek szeretetéről, de szóba került egy újonnan alakult rockzenekar, a néptánc és lányuk, Németh Hajnal Auróra is. A hosszas beszélgetést két részletben hallgathatják meg. 

Hallgassa meg! 1. rész

Közérdekű információ a Régiségvásárral kapcsolatban

Május 19-én, Pünkösd vasárnap Régiségvásárt rendeznek a Tarcsay utcai piactéren reggel 7 és 14 óra között. A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja az autósokat, hogy a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. A szolgáltató mindenkit arra kér, hogy gépjárművével május 18-án, szombaton 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet a vasárnapi Antik Expo-t követően lehet újra használni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában