kisalfold.hu podcast

2024.05.24. 07:05

A foci EB meccseivel is várják a látogatókat Győrben, a Radó szigeten

Marton László a Művészeti és Fesztivál Központ igazgatója és Józsi Erik, a Szomszéd, sokak által ismert belvárosi koktél bár tulajdonosa beszéltek a „Radó Matiné” tavaly elkezdett, hiánypótló, programjairól tüzetesen, gondolva minden érdeklődőre.

Herkely Ákos

Marton László, Józsi Erik

Május 3-tól ismét élmények, egyedi hangulat költözött a Radóra, kár lenne nem kilátogatni. A Szomszéd Kávézó és Koktélbár, Sushimanufaktúra, a Lima Pub & Hostel, a Túróvarázs desszertműhely és a Souper Smash olyan kulináris élményben részesítik az ínyenceket amikhez nem minden nap jutunk hozzá. Győr egyedi, természeti oázisába minden hétvégén színes programokkal készültek, péntekenként koncertek, szombatonként lemezlovasok, vasárnaponként gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat. Garantált a minőség, ami a finom koktélokat, kávé különlegességeket, ínycsiklandó édességeket, egyedi ízvilágú söröket, hamburgereket illeti. Állandó kiállítás látható a Radó sziget történelméről, lesz EB focimeccs nézésre is lehetőség és június 16-án lemez börze is Radó Bakelit néven, egészen a télies időszak beköszöntéig (október 6-ig) várnak mindenkit a szervezők.

Hallgassa meg!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában