kisalfold.hu videó

2024.04.11. 07:22

Tündérszépek 2024 – Szabó Hannát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Cikksorozatunkban másodikként Szabó Hannát mutatjuk be. Tündérszépek 2024 – Bemutatkoznak vármegyénk legszebb lányai.

Kisalföld.hu

– Nővérem tanácsára jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, ő biztatott rá. Sokszor említette, hogy keressek fel modellügynökségeket, de még nem volt alkalmam kipróbálni magam. Ő is indult korábban a Tündérszépeken, így sok tanácsot, és tippet adott számomra. Kezdetben kicsit féltem, de nagyon örülök lehetőséget kaptam –fogalmazott portálunknak Szabó Hanna, a Tündérszépek 2024 versenyzője.

Tündérszépek 2024 – Szabó Hanna nagyon jól érezte magát a Tündérszépek stúdiós fotózásán. A jövőben örömmel foglalkozna modellkedéssel.
Tündérszépek 2024 – Szabó Hanna nagyon jól érezte magát a Tündérszépek stúdiós fotózásán. A jövőben örömmel foglalkozna modellkedéssel. 
Fotó: Csapó Balázs

A 18 éves lány Győrújbaráton él, a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumba jár, és Fitness-wellness instruktornak tanul. Az iskola mellett bébiszitterként is megállja a helyét, de játszóházban is tart programokat gyermekeknek. 

Tündérszépek 2024 – Szabó Hanna komolyan veszi a mozgást 

– A szépségversenyeken véleményen szerint elsősorban a kisugárzással lehet kitűnni. Az alak is számít, de nem annyira. Mindegyik modellnek más az alakja, vannak vékonyabbak, teltebb alkatúak. Szabadidőmbe rengeteget edzek, és nagyon sokat olvasom, mert teljesen kikapcsol – tette hozzá Hanna. 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Hanna oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

A győrújbaráti lány komolyan veszi a mozgást, személyi edzővel tartja fitten magát. Az olvasás pedig a szenvedélye lett, bárhova megy, egy könyv mindig ott van a táskájában. 

– Bízom benne, hogy továbbjutok. Ha nem sikerül, akkor sem csüggedek, hatalmas élmény volt számomra, hogy részt vehettem a stúdiós fotózáson. Az elején kicsit feszült voltam, de aztán teljesen feloldódtam. Hamarosan szeretnék egyetemre menni, a katasztrófavédelem felé szeretnék tovább haladni. A nővérem által vagyok sportiskolában, mert ő személyi edző. A bátyám pedig Győrben tűzoltó, ezért szeretnék a katasztrófavédelem kötelekében elhelyezkedni – mesélte Szabó Hanna. 

Hozzátette: a modellkedést sem szeretném abbahagyni. Egyelőre nem bízom még magamban, és nem hiszem, hogy meg tudnék élni belőle. Abban viszont biztos vagyok, ha jól sikerül a Tündérszépek szépségverseny, akkor több önbizalmam lesz ahhoz, hogy modellkedjek.

Korábban Kovács Alexandrát mutattuk be olvasóinknak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában