kisalfold.hu videó

2024.04.08. 14:45

Tündérszépek 2024 – Kovács Alexandrát mutatjuk be olvasóinknak - videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Cikksorozatunkban elsőként Kovács Alexandrát mutatjuk be. Tündérszépek 2024 – Bemutatkoznak vármegyénk legszebb lányai.

Kisalföld.hu

– Régóta gondolkodtam azon, hogy jelentkezek egy szépségversenyre. A Tündérszépek 2024 remek alkalom volt rá. Kellett egy kis idő, de rávettem magam, majd a párom és a barátaim biztatására beadtam a jelentkezésemet. Ők egyébként mindvégig bátorítottak, én pedig megragadtam az alkalmat – fogalmazott portálunknak Kovács Alexandra. 

Tündérszépek 2024 – Kovács Alexandrának nagy tervei vannak a Tündérszépek szépségversennyel.
Tündérszépek 2024 – Kovács Alexandrának nagy tervei vannak a Tündérszépek szépségversennyel.
Fotó: Csapó Balázs

A jelenleg 21 éves lány végzettségét tekintve szakács, ezt a szakmát is tanulta. Mint mondja: nem csak főzni szeret, hanem enni is, és örömmel kísérletezik a konyhában. 

– Nagyon szeretek enni, valószínűleg ezért is döntöttem úgy annak idején, hogy szakács leszek. Nem csak a munkahelyen, otthon is gyakran főzök. Nagyon érdekelnek a kreatív ételek, és sokat szoktam kísérletezni, szebbnél-szebb tányérokat létrehozni. Szeretek kipróbálni új életeket, és vadonatújakat kreálni. Ráadásul nem csak főételeket, hanem süteményeket is. Mostanában a gluténmentes sütiket készítek otthon a konyhámban – mesélte a fiatal lány. 

Tündérszépek 2024 – Kovács Alexandra felkészült

Alexandra igyekszik mindig hasznosan tölteni a szabadidejét. Imád görkorcsolyázni, és szeret a természetben lenni, különösen akkor, ha fotózzák. 

– Nagy terveim vannak ezzel a versennyel. Természetesen szeretnék továbbjutni, de biztos vagyok benne, hogy már most rengeteg önbizalmat adott a verseny. Szeretnék bejutni az országos döntőbe. Nagyon élveztem a fotózást is, amire felkészültem érkeztem. Igyekeztem olyan ruhákat választani, amelyek jól állnak, a cél az volt, hogy legyen trendi, és dögös – mondta el a versenyző. 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Alexandra oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni!

Alexandra szerint a kisugárzás, a jó alak, és az önbizalom a legfontosabb az ilyen versenyeken. Véleménye szerint az is fontos, hogy ezek mindegyike meglegyen az emberben. 

– Szeretném ha a verseny után kapnék felkéréseket akár fotózásokra, különböző modellügynökségekről. Kiskorom óta vannak ilyen dédelgetett álmaim, és nagyon örülnék neki, hogy ha valóra válnának – mesélte a fiatal lány, aki a jövőben szeretne külföldre költözni párjával, és megalapítani egy saját vállalkozást. 

Videó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában