kisalfold.hu videó

2024.04.14. 07:15

Tündérszépek 2024 – Bereczki Cintiát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ma Bereczki Cintiát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Nagyon szeretem a ruhákat, a divatot, így nem is volt kérdés számomra, hogy jelentkezzek a Tündérszépek versenyre. Szerettem volna kipróbálni magam, mert egyszerűen imádom amikor fotóznak –mondta el portálunknak Bereczki Cintia.  Tündérszépek 2024 – Ma ismét egy újabb lányt mutatunk be olvasóinknak!

Tündérszépek 2024 – Bereczki Cintia nagyon jól érezte magát a fotózáson, mint mondja: egyáltalán nem izgult, és nem érezte magát feszengve.
Tündérszépek 2024 – Bereczki Cintia nagyon jól érezte magát a fotózáson, mint mondja: egyáltalán nem izgult, és nem érezte magát feszengve.
Fotó: Csapó Balázs

A győrsági 22 éves lány jelenleg egy kulturális intézménynél dolgozik pénzügyi, számviteli ügyintézőként. A tanulást sem szeretné abbahagyni, a jövőben grafikus képzést szeretne végezni, mert imád rajzolni, és grafikai terveket készíteni. 

– A szépségversenyeken szerintem a természetesség a legfontosabb. Számít a testalkat is, a kisugárzás, de fontos, hogy teljes legyen az összkép. Mindenképp szeretnék bejutni a döntőbe, mindig többet tanulni, és fejlődni. Szeretnék minél több tapasztalatot és barátokat szerezni –mesélte Cintia. 

Tündérszépek 2024 – Mutatjuk Cintia csoda szép fotóit!

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Cintia oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

Cintia nagyon jól érezte magát a fotózáson, mint mondja: egyáltalán nem izgult, és nem érezte magát feszengve. Tudatosan készült a versenyre, számtalan pózt tanult be előtte, és használta fel a stúdiós fotózás alkalmával. Szabadidejében sokat rajzol, romantikus regényeket olvas, hobbija a filmezés, utazás, és az edzés. 

– A Tündérszépeket minden évben figyelemmel követtem, és sokat tanultam. Sok önbizalmat ad nekem ez a verseny, érdekel a reklámfotózás, és a termékfotózás is – árulta el a győrsági lány. 

Cintia szerint ez a verseny új kapukat nyithat meg számára a modellkedés terén.

Korábban Szabó Hannát mutattuk be olvasóinknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában