2024.02.11. 07:05
Koksza, a BBQ királya - Kovacsics Koksza Istvánnal, a Révész Étterem executive séfjével beszélgettünk
Kovacsics Koksza István, a Révész Étterem executive séfje, kreatív tanácsadó beszélt gyermekkoráról, alföldi származásáról, a tűzzsonglőrködésről és Győrről, mint szeretett városáról.

Kovacsics Koksza István
Az Országos Gasztró Akadémia oktatója gyermekkora óta ebben a szakmában szocializálódott, bár vihette volna más irányba is az élet, ő ebben teljesedett ki. A BBQ-t Győrben felemelte egy olyan szintre, hogy országszerte már tényezők vagyunk, számos kiadvány is erről tanúskodik. Televíziós műsor, kurzusok, mind azt bizonyítják, hogy ha valaki időt, energiát nem kímélve munkájának él, ami egyben a hobbija is, akkor eljuthat a csúcsra és a határ a végtelen és azon is túl.
Hallgassa meg!
kisalfold.hu podcast
- Hogy lehet túlélni egy 10 méteres zuhanást?
- Két keréken a mesés Közel-Keletre - Podcastunkban a "Motoros utazóval" beszélgettünk
- Kreativitás, közösség, kockázatok – A Roblox világa gyerekeknek
- Különleges jubileumot ünnepelnek a győri ügyvédek
- Madonna nyomdokában: Horváth Mónika Evita szerepében a győri színházban - podcast