2024.02.11. 07:05
Koksza, a BBQ királya - Kovacsics Koksza Istvánnal, a Révész Étterem executive séfjével beszélgettünk
Kovacsics Koksza István, a Révész Étterem executive séfje, kreatív tanácsadó beszélt gyermekkoráról, alföldi származásáról, a tűzzsonglőrködésről és Győrről, mint szeretett városáról.
Kovacsics Koksza István
Az Országos Gasztró Akadémia oktatója gyermekkora óta ebben a szakmában szocializálódott, bár vihette volna más irányba is az élet, ő ebben teljesedett ki. A BBQ-t Győrben felemelte egy olyan szintre, hogy országszerte már tényezők vagyunk, számos kiadvány is erről tanúskodik. Televíziós műsor, kurzusok, mind azt bizonyítják, hogy ha valaki időt, energiát nem kímélve munkájának él, ami egyben a hobbija is, akkor eljuthat a csúcsra és a határ a végtelen és azon is túl.
Hallgassa meg!
kisalfold.hu podcast
- Djabe-koncert Győrben - Barabás Tamás basszusgitárossal beszélgettünk
- Kincsekkel bővült az értéktár - Szeles Szabolcs alpolgármesterrel beszélgettünk
- Kokas Éva, a győri álommelós
- Új város, kezdet és lehetőségek - Labánné Szalai Katalin és Labán Roland színész volt a vendégünk
- A válás krízise - dr. Stöckert Dávid mediátorral beszélgettünk