Üzlet

2024.02.20. 17:44

Sinsay és egy másik ruhaüzlet nyílik az Arrabona Áruházban Győrben

Hónapok óta foglalkoztatja a győrieket, mi nyílik a belvárosi Arrabona Áruház emeletein.

Simon Roberta

Marsovszky Adrien belvárosért felelő tanácsadó posztjából kiderült, hogy az egykori kínai áruház két szintjén ruhaüzletek nyílnak. Az Arrabona első emeleten biztosan Sinsay üzlet nyitja meg kapuit június elején.

arrabona
Arrabona ételbár

Az Arrabona Áruház tulajdonosi körével egyeztetve kiderült, hogy felújítási, kivitelezési munkálatok elkezdődtek a felső emeleteken. Az épület második emelete várhatóan áprilisban nyílik ruhaüzlet, még zajlik az ezzel kapcsolatos szerződéskötés

- tudatta a győriekkel a belvárosért felelős tanácsadó.

Arrabona - A Spar-t is felújítják

A földszinti Spar felújítását is régóta tervezik, előreláthatólag 2025-ben állnak neki a munkálatoknak. Ezt az információt a Spar Magyarország ingatlankezelési igazgatója is megerősítette Marsovszky Adriennek.

Az Arrabona Áruház a legtöbb győri életében meghatározó hely volt - 2022-es bezárását megelőzően - ugyanis a második emeleten az Arrabona Ételbár finomságai és az ikonikus gombás melegszendvics is itt volt kapható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában