Nyeremény

2023.11.22. 17:00

Sporteszközöket kaptak a kapuvári futásért

Vámos Annamária

Nemrég vehették át nyereményüket a Pátzay Pál Általános Iskola futói. A szeptember végén megrendezett KapuvárRun futóversenyen az intézmény indította a legtöbb tanulót, így a nevezési kedvezményen felül még a vármegyei iskolák között meghirdetett verseny fődíja, a vándorkupa és az ötvenezer forintos vásárlási utalvány is az övék lett. A SchoolCup by Laurastar elnevezésű megmérettetésen nyert összeget sporteszközök beszerzésére költhette az intézmény. 

– Az 5 kilométeres távot a Pátzay Pál Általános Iskola tanulói közül teljesítették a legtöbben. Dicséretes, hogy ilyen sok diákot indítottak a KapuvárRunon. Természetesen jövőre megrendezzük a futóversenyt a városban és a célunk, hogy minél több vármegyei iskola részt vegyen a sporteseményünkön és számos diák induljon a versenyen. Szeretnénk ezzel is a testmozgásra biztatni a gyerekeket – mondta el Böcskör Zsolt, a rendezvény helyi versenyigazgatója, aki Tóth Imre alpolgármesterrel nagy részt vállalt a szervezésből. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában