Produkciók az ajándékokért

2023.11.16. 19:40

Jótékonysági műsor az átmeneti otthonban élő gyermekek javára Mosonmagyaróváron

Több műfajban is szórakoztatták a közönséget a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek javára szervezett jótékonysági műsoron.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Jótékonysági estnek adott otthont a Fehér Ló Közösségi Ház csütörtök este a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szervezésében. A rendezvényen a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekek karácsonyi ajándékozására gyűjtöttek.
Nagy Sándor, Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke kiemelte: a Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület fenntartásában működő Mosonmagyaróvári Tanoda 2015 óta tevékenykedik a Családok Átmeneti Otthonában, így rálátása van az intézmény működésére. 2016 óta szerveznek javukra jótékonysági műsorokat, az elmúlt esztendők alatt szép összeget sikerült összegyűjteni a többszörösen hátrányos helyzetű családok gyermekei javára. Minden évben megható pillanat, amikor a gyerekek csillogó szemekkel átveszik az ajándékokat. 
Nagy Sándor még kiemelte: a rendezvény azért is fontos, mert bemutatkozási lehetőséget tudnak biztosítani az amatőr társulatoknak. 
A színpadon egymást váltották a táncos-zenés produkciók. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában