OGEX

2023.10.11. 07:17

Visszatér Győrbe a Gaming Expo

Kisalföld.hu

Forrás: Országos Gaming Expo

A 2022-es sikerek után 2023-ban is visszatér az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla) által szervezett OGEX, az Országos Gaming Expo, amely egyesíti a vármegyék e-sportolóit, gamereit és a gaming világ iránt érdeklődőket. Az OGEX roadshow szeptember 8. és november 26. között az idén is bejárja az összes vármegyeszékhelyt. Békéscsaba után Győrben várják újra online és offline programokkal az érdeklődőket október 12-én a Széchenyi István Egyetem csarnokában (Győr, Egyetem tér 1.)

 

Gaming Expon lesz kerekasztal beszélgetés, retro pc, ahol ki lehet próbálni mivel játszottak az első gamerek 20-30 évvel ezelőtt. Lesz társasjáték zóna, ahol nem csak online lehet játszani, hanem ki lehet próbálni a legújabb társasjátékokat, logikai játékokat. A szimulátorokkal az ügyességet, a reflexet, a vezetési tudást lehet felmérni. A gamer múzeumban relikviák, szobrok és képek színvonalas kiállítását lehet megcsodálni. Lehetőség nyílik fotózkodni szuper jelmezekbe bújt cosplayerekkel, a cosplay fotófalnál, ahol film-, képregény- és gaming karakterek elevenednek meg profi jelmezesek segítségével. 

Az egész OGEX-et végig kíséri a Rocket League verseny. A helyszíneken a közvetítések mellett megelevenedik a carfootball és carsumo, de lesz BARD és még sok más. 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában