Egyik álma teljesült

2023.10.03. 15:13

Bence különleges születésnapja: rendőrautóval mehetett oviba az ötéves levéli kisfiú - fotók

Molnár-Novák Bence arról álmodozott, hogy egy különleges napon rendőrautó viszi egyszer óvodába. Ez ötéves születésnapján teljesült is.

Kisalföld.hu

Fotó: police.hu

Bence egészen pici kora óta imád mindent, ami a katonaságról, rendőrségről szól. Nagy vágya volt, hogy egyszer egy rendőrautóba ülhessen és így mehessen oviba.

– Idén májusban elvesztettük a férjemet, Bence édesapját. Nagyon nehéz időszak volt, a kisfiamnak is, ezért szerettem volna születésnapját különlegessé varázsolni. Két barátom is a rendőrségen dolgozik, kértem, hogy amennyiben lehetséges, segítsenek az álma megvalósulásában – avatott be Novák Hajnalka, Bence anyukája.

A rendőrség közlése szerint örömmel tettek eleget a felkérésnek. Családi Katalin Mónika rendőr törzszászlós egy kis meglepetéscsomaggal várta a kisfiút otthona előtt hétfőn reggel, aki a házból kilépve hatalmas mosollyal köszöntötte őt. A kisgyermek ámulva nézte a rá várakozó rendőrségi gépjárművet, amelynek sofőrülését is kipróbálhatta.

Az oviba vezető úton Bence elmesélte, hogy mindent nagyon szeret, ami „rendőrös”, és elárulta azt is, hogy nagyon sokszor gondol arra, ha felnő, ő is rendőr lesz.

– Bencét a születésnapja előtti napon felkészítettem a meglepetésre. Kissé félve ült be a rendőrautóba, de fél perc alatt feloldódott. Otthonunktól a levéli óvodába vitték, ahol a többi óvodás is beülhetett az autóba, kipróbálhatta a szirénát. Még másnap is ezt mesélték, nagy élmény volt – tette hozzá az édesanya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában