300 cica a művházban

2023.09.30. 17:38

Nemzetközi Macskakiállítás Győrben - Örökbe is lehetett fogadni a Puha Praclik mentett cicáiból

Hétvégén a macskáké a főszerep Győrszentivánon, ugyanis ismét megrendezték a Felis Hungarica Magyar Macskások Egyesülete szervezésében a Nemzetközi Macskakiállítást. Rövid, hosszú szőrű, kis és nagy fülű, egészen apróktól a hatalmas fajtákig minden megtalálható.

Simon Roberta

Fotó: Nagy Gábor

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ sportcsarnokába a magyar tenyésztők fajta-bemutatókkal és fajta-ismertetőkkel színesítik az eseményt. A két nap - szombaton és vasárnap - alatt több mint 300 csodaszép cicával találkozhatnak az érdeklődők, 20 különböző fajta képviselteti magát. 

A rendezvényre meghívást kapott a Győri Puha Praclik Egyesület is. 

– Mindkét napon jelen leszünk örökbe fogadható cicákkal is, így ha valakinek valamelyik védencünk rabul ejti a szívét, gazdisodhat is. Emellett örömmel fogadunk anyagi és tárgyi adományokat is a helyszínen, hiszen a készleteink rendszeresen kiürülnek. Napi szinten közel 150 éhes szájat kell jóllakatnunk. Tavaly is rengetegen látogattak ki a rendezvényre, reméljük, idén is így lesz. A hozzánk ellátogatókat apró meglepetésekkel, praclis relikviákkal várjuk, hiszen ez a két nap csak a macskákról szól majd – fejtette ki Rikovics Anita, az egyesület alelnöke. 

A rendezvény a macskatartóknak is remek alkalom, hogy kedvezményes áron szerezzék be a kedvenceik tartásához szükséges eszközöket és tápokat is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában