Autómentes nap

2023.09.24. 12:44

A Trefort téri óvodások példát mutattak Sopronban - fotók

A múlt hétvégi Tekerj Sopron! népszerű bringás rendezvény után, pénteken a Jereván lakótelepen a legkisebbek - a Trefort téri óvodások - is egy vidám köztéri akció keretében hívták fel a figyelmet a természeti környezet védelme, az autómentes közlekedés fontosságára. Aki gyalog, rollerrel vagy biciklivel/triciklivel érkezett jelvényt is kapott ezen a napon.

Kisalföld.hu

Fotó: Tamas Griechisch photojournalist [email protected]

"Ezt követően az ovisok rollerekkel, biciklikkel kerekeznek egyet óvodájuk körül, ezáltal a lakótelep közösségének figyelmét is sikerült az autómentes nap üzenetére irányítani.

Fotó: Tamas Griechisch photojournalist [email protected]

Köszönet a Trefort téri óvodásoknak, az óvodapedagógusoknak az intézmény közösségének, hogy egy újabb fontos ügy kapcsán ismét fontosnak tartották, hogy az óvodán kívül, a nagyobb közösségünk életének is részeseivé váljanak, példamutatással, örömmel, a környezetünkért, egymásért" - tudtuk meg Tóth Éva soproni önkormányzati képviselőtől.

Fotó: Tamas Griechisch photojournalist [email protected]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában