Átalakítva

2023.08.05. 15:48

Tuningolt autók a mosonmagyaróvári sétálóutcán - Fotók

Tuningolt autók lepték el a magyaróvári belváros sétálóutcáját: negyedszer szervezték meg az Altenburg Car Meeting nevű rendezvényt szombaton.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Különleges autókat csodálhattak meg azok, akik szombaton a magyaróvári sétálóutcán jártak. Az egyébként autómentes övezetben ugyanis félszáznál több tuningolt járművet mutattak be a bogárhátú Volkswagentől a Golfokon keresztül az Audikig és BMW-kig.

– Ugyan vannak autóstalálkozók Magyarországon, de kifejezetten tuningoltaknak szólókat kevésbé szerveznek – tudtuk meg Farkas Betti szervezőtől. Kifejtette: az időjárás ugyan közbeszólt, mert amiatt többen lemondták a rendezvényt, de még is szép számmal vonultak fel az átalakított járgányok és az esős idő ellenére csodálók is akadtak. Hazánk több tuningolt autó tulajdonosa mellett szlovák, cseh, szerb vendégek is elhozták büszkeségüket. 

A szervező szerint idén az volt a cél, hogy olyan járművek érkezzenek, amelyek a legtöbb átalakításon estek keresztül.

Betti, aki kiskora óta az autók szerelmese, és maga is rendelkezik tuningolt gépkocsival, hozzátette:

– Elsősorban a német és japán autókat alakítják át: van, aki a belső üléseket, alufelnit módosítja vagy éppen fóliadekort tesz a járműre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában