Egész éves munka

2023.06.18. 21:18

Köszönet a mihályi iskolának

A szülők köszönetüket fejezik ki a Mihályi Általános Iskola összes pedagógusa, dolgozója felé.

kisalfold.hu

Egy olyan iskoláról beszélünk, ahol lelkiismeretes, munkájukat hivatásként végző pedagógusok tanítanak. Szeretik a gyerekeket, szívvel-lélekkel tanítják a hozzájuk járó diákokat. Stabil, összeszokott tantestület oktatja a gyermekeket, több 10 éves tanítói, tanári tapasztalattal, gyakorlattal irányítgatják a tanulókat az iskolai mindennapok során.

Nem csak az órák, a tananyag leadása a cél: színes projektekkel, világnapokra történő megemlékezésekkel, ünnepi rendezvényekkel, előadásokkal színesítik a mindennapokat. Ruhagyűjtés, szemétszedés, környezet - udvar tisztán tartása – mind- mind olyan program mely megalapozza a természeti és épített értékeink védelmét.

Az iskola arra törekszik, hogy családias hangulatban, alkalmazható tudást adjanak át a diákoknak, ezek mellett az önállóságra nevelés, környezettudatosság, sportszeretet, egészséges életmód népszerűsítése is kiemelt szerepet kap az oktató- nevelő munka során.

Szívből köszönik az egész éves munkájukat, törődésüket, gondoskodásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában