Nagy öröm és megtiszteltetés

2023.06.05. 18:20

Az idei WonderWMN Győr győztese Töreky Zsuzsi: A legnagyobb kincset bízzák rám

A gyerekek és az édesanyák egyaránt szívükbe zárták Töreky Zsuzsit, akit tizenegy éve tart Győrben Kerekítő foglalkozásokat, emellett énekesnő és dalszerző is egyben. Az idei WonderWMN Győr győztese, a legtöbb közönségszavazattal.

Dániel Viktória

A legfontosabb, hogy értékes közös pillanatokat teremtsünk – vallja Töreky Zsuzsi.

Fotó: Sinkovits Maja

Jámbor Ildikó, a foglalkozásaira járó anyuka nevezte a díjra Töreky Zsuzsit. A díjátadóról mi is beszámoltunk portálunk hasábjain.

– Nagy öröm és megtiszteltetés volt. Rendkívül színvonalas és jó hangulatú ünnepség, az elismerés pedig külön meglepetés volt. 

Az idei év nem csak az elismerés miatt különleges a számára. Most tízéves az Aranykapu Zenekar, amelynek énekesnője. 

Fotó: Sinkovits Maja

– Ősszel lesz az ezredik koncertünk, valamint most adtuk ki a tizedik lemezünket, a Katicát, amelyre két Győrről szóló dalt is került. Az egyik az állatkertről szól, a másikkal pedig a város 750. évfordulóját köszöntöttük. 

Ebben az évben egy új bábos mesekoncerttel is készülnek Zsuzsiék, melynek főszereplője Arany Misi, egy kedves bábfigura, a hétköznapjait pedig a Kerekítő zenés foglalkozásai töltik ki. 

Fotó: Lőrincz Tamás

– A pár hónapos kortól hatéves korig tartó időszak a legérzékenyebb periódus a gyerekek életében. A foglalkozásokon a bizalmi kapcsolat erősödik és a gyerekek képességei fejlődnek az ölbéli játékokon keresztül. Az édesanya legnagyobb kincsét bízza rám, hogy gyermekének szóló, értékes játékokkal, élményekkel gazdagítsam kapcsolatukat. 
Töreky Zsuzsi elmondta, a foglalkozások mindegyike százszázalékos figyelmet kíván tőle. 

– A legfontosabb, hogy a gyerekeknek és a szülőknek értékes közös pillanatokat teremtsünk. A játékok rövidek, fontos az ismétlődés, hogy a kicsik figyelmét fenntartsuk, ugyanakkor biztonságérzetet nyújtsunk. Ha valaki szívvel-lélekkel csinál valamit, természetes, hogy elfárad. Szerencsére gyorsan tudok regenerálódni. Ilyenkor olvasok, a természetben töltődöm fel és a családommal töltöm az időmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában