Kerti bútor és konyhabútor

2023.04.12. 15:44

Új bútorokat ajándékoztak a mosonmagyaróvári Naposháznak - fotók

Egy kerti bútorral és konyhabútorral gazdagodott a Naposház, melyeket a Tavaszváró rendezvény keretében adták át szerdán.

Mészely Réka

A Példa Egyesület és a PG Hungary Együtt álmodtuk címmel írt ki pályázatot mosonmagyaróvári és környékbeli intézményeknek. Erre adta be pályázatát a Naposház, a fogyatékossággal élők nappali intézménye.

Egy kerti bútort képzeltek el, mely az ellátottak szabadidős tevékenységét segíti. Az álom megvalósításához hozzájárult a Bergovics család is, így sikerült beszerezni a több mint háromszázezer forint értékű bútordarabokat. Tuba Szabolcs, a Példa Egyesület tagja, a Rózsa Bútorház tulajdonosa pedig egy konyhabútort ajánlott fel az intézménynek. 

Az adományokat Borsos Eszter szakmai vezető és Németh Sándor önkormányzati képviselő köszönte meg az ellátottak nevében. Az intézmény Tavaszváró ünnepsége keretében adták át az ajándékokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában