474 kilót gyűjtöttek

2023.03.01. 22:50

Sütit ért a kupakgyűjtés a legtöbbet gyűjtőknek Csornán

kisalfold.hu

A jó cél érdekében segítő szándékkal összesen 474 kilogramm kupakot gyűjtöttek az osztályok. A legtöbbet a 11.C, a jutalmuk torta és sütemény volt.

Forrás: Hunyadi-iskola

Az utóbbi néhány évben sorra tűnnek fel a kupakgyűjtők, legtöbb esetben szív alakot formázva. A kisebb településektől a nagyvárosokig tele van velük az ország. A fémszívek pedig rendre megtelnek. 

A gyűjtés hármas célt szolgál. Egyrészt segíthetünk vele az általunk támogatni kívánt szervezetnek vagy magánszemélynek – utóbbi esetben általában komolyabb betegséggel küzdők mellé állnak –, másrészt környezetvédelmi szempontból is hasznos. Harmadrészt pedig a diákoknak, gyerekeknek is szól, akik a gyűjtőpontok használatával környezettudatosabbakká válhatnak. 

Az idei tanévben is megrendezte a Soproni SZC Hunyadi János Technikum a jótékonysági kupakgyűjtést. A jó cél érdekében segítő szándékkal összesen 474 kilogramm kupakot gyűjtöttek. Hogy fokozzák a hangulatot, az iskola versenyt is hirdetett az osztályok között. A legtöbb kupakot a 11. C osztály gyűjtötte, jutalmuk egy torta és sütemény volt. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában