Közösségépítés

2024.05.16. 12:17

Anyák napi ünnep a Jerevánon

Anyák napi ünnepi műsorral érkeztek a Trefort-téri óvodások a Lővéri Nyugdíjas Klub tagjaihoz a Jerevánon. A nyugdíjasok is ünneplőbe öltöztek erre az alkalomra, műsorral és az ovisoknak szánt meglepetés-ajándékokkal készültek ők is.

Kisalföld.hu

Az anyák napi ünnepségen énekszó és vidámság töltötte be a Jereván lakótelep Lővéri Nyugdíjas Klub helyiségét. Körtánccal, népi gyermekjátékokkal, énekszóval köszöntötték az édesanyákat és a nagymamákat a Trefort-téri Óvoda óvodásai, és saját kezűleg készített ajándékokat is hoztak minden édesanyának és nagymamának erre az alkalomra. 

anyák napi ünnep
Megható anyák napi ünnepség volt óvodásokkal és nyugdíjasokkal. Fotó: Rombai Péter

A nyugdíjasok szintén nagyon várták a találkozást, amelynek alkalmával szívhez szóló, megható műsort adtak elő. 

- Nem első alkalom ez, hogy az óvodások és a nyugdíjas klub tagsága egymásra talál egy-egy közös ünnepben a Jereván lakótelepen - mondta el Tóth Éva, a szervező, Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzata nevében. A közösségépítésnek az egyik legszebb példája, amikor generációk így találkoznak egymással, amely tiszteletre, elfogadásra, egymás iránti figyelemre, megbecsülésre nevel. Az meg külön is értéke a kapcsolatteremtésnek, hogy ezekre az alkalmakra mindig műsorral készülnek a gyermekek és a felnőttek is. Így válik értékké, megtartó erővé a közösség - tette hozzá Tóth Éva. 

Dr. Koltai Miklósné, a klub elnöke fontosnak tartja, hogy a közösség a jeles napokról megemlékezzen, hogy azok üzenetét felidézze zenés-irodalmi összeállításokkal is.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában