Szent Patrik-napi jótékonysági futás

2023.03.17. 09:00

Ismét várják a jótékony futókat Sopronban

Hatodik alkalommal rendezik meg március 19-én, vasárnap délután a Szent Patrik-napi jótékonysági futást a soproni belvárosban.

kisalfold.hu

A futók által felajánlott nevezési díjak idén is jótékony célt szolgálnak. A szervezők a teljes bevételt a kórház alapítványának utalják át.

- Fontos tudni, hogy ez a futás nem egy verseny - mondta el Dunaveczky András. A Paddy Sportegyesület elnöke hozzátette: az a cél, hogy mindenki jól érezze magát, teljesítse a 4 kilométeres távot és átvegye a megérdemelt érmet a futás után. 

A szervezők nem csak a futókat várják. Idén egy gyermekfutam is indul, amelynek résztvevői szintén kapnak egy kis emléket majd. Aki nem futni szeretne, az sétával is teljesíthet egy 2 kilométeres távot.

Jelentkezni és regisztrálni vasárnap 13 órától lehet majd a Szent Orsolya-gimnázium Deák téri épületének, a korábbi AMI-nak az udvarán. A gyermekfutam 14.30-kor, a felnőtt futás és a séta 15 órakor indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában