Frizura

2023.03.20. 22:17

Bemutató Győrben - Hajtrendek: fiatalos lendület, élénk hajszínek - fotók

Itt a tavasz, megújul a természet, a szürke nappalok után jó látnia sokféle üde színt. Nem csak a természetben, az öltözködésben, de a hajviseletben is színesedünk.

kisalfold.hu

Fotó: Huszar Gabor

A Győri Ipartestület folyamatosan szervez továbbképzéseket segítve a fodrászokat, hogy képben legyenek az aktuális trendekkel. – Nagy előny, hogy nem kell ezért Budapestre utazni, ugyanakkor távolabbról is érkeztek fodrászok, akik tanulni szeretnének - mondta el Horváth Mónika, a fodrász szakosztály elnöke, aki a bemutatót tartó ifjú szakembert még a fodrász iskolában tanította.

A győri Famulus hotelben tartott kurzuson a tréninget tartó fiatal oktatófodrász beszélt az új a férfi hajvágásról és trendekről, a hajszínekről, a megújult balayage típusokról, de az új hajszíneket is bemutatta. Császár Dániel győri tanulmányait Budapesten folytatta mesterénél, akivel egy minőségi márkával dolgoztak. Azóta is folyamatosan képezi magát, ma már ennek a márkának az oktató fodrásza.

– Minden márkának van egy speciális iránya, a mi márkánk (a Redken) egy fiatalos, lendületes trendi vonalat képvisel – árulta el Dániel, mi lesz az idén a divat.

– A férfi hajvágás terén visszatér a nyolcvanas évek világa. A gépelés még mindig divat, viszont az ollós hajvágásoknál elindult egy új, angolszász vonal, amihez Amerikában hozzájött egy lazább vágás. A nőknél is a nyolcvanas évek köszönnek vissza. A hajszínekben az élénkebb színek jönnek elő, a türkiz, viola, ennek is a paszteles változatai terjednek a lakosságnál – tudtuk meg a szakembertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában