Megújulva, más formában

2023.02.19. 14:39

Ősszel folytatódik a Nyugdíjas Egyetem Győrben

Már dolgoznak az előadás-sorozat megújításán

kisalfold.hu

A pandémia csúcsidőszaka után Sopronban és Mosonmagyaróváron változatlan érdeklődés mellett folytatódtak a korábban sikeres Nyugdíjas Egyetem rendezvényei, a megyeszékhelyen azonban mostanáig nem esett szó az új ciklus megkezdéséről. Több győri nyugdíjas olvasónk érdeklődött szerkesztőségünkben, hogy mit lehet tudni a korábban az egyetemi csarnokba nagy létszámú érdeklődőt vonzó, tartalmai és rendszeressége révén is számottevő előadásokról. 

Amint azt Máté Esztertől, a Széchenyi-egyetem szolgáltatóközpontja és kollégiuma vezetőjétől megtudtuk, szó sincs az előadás-sorozat megszüntetéséről, ellenkezőleg, dolgoznak a megújításán. A jövőben ugyanis más formában kerülnek az egyes események a nyugdíjas hallgatóság elé. A technikai részletek kidolgozása folyamatban van, a szervezők a rendszer véglegesítését követően adnak majd tájékoztatást a szeptemberben várható folytatásról. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában