Újévi babák

2021.01.02. 07:51

Dominik 2021 első babája Győr-Moson-Sopron megyében

Hajnali 4 óra 2 perckor sírt fel a megye első új évi babája Mosonmagyaróváron. Szabó Dominik 50 centiméterrel és 3180 grammal első gyermekként érkezett az ásványrárói családba.

kisalfold.hu

Szabóné Koczor Adrienn a Karolina Kórházban adott életet az év első megyei újszülöttjének. Dominik és édesanyja jól vannak.

Forrás: KiSalföld

Fotó: Nagy Gábor

Az ásványrárói Szabóné Koczor Eszter a Kisalföldnek elmesélte, hogy nagyon régóta vártak férjével a kisbaba érkezésére, évek óta próbálkoztak. Dominik nem kapkodta el a világrajövetelt, túl a negyvenedik héten, császármetszéssel segítették érkezését. A kisbaba és édesanyja is jól vannak, az édesapa nagyon várja őket haza, ha minden igaz, már vasárnap együtt lehet a család.

Az új év második babáját Sopronban köszöntötték

Kiss Laura Mira harmadik gyermekként érkezett a családba 11 óra után. A soproni újszülött 3390 grammal, 52 centivel 11.38-kor született.

https://www.kisalfold.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/megszuletett-sopron-elso-babaja-2021-ben-10523890/

Az első győri baba érkezésére késő délutánig kellett várni

A győrújbaráti Székely Eszter 5 óra előtt jött világra.

Kiss Éva, a Győri Audi ETO KC tavaly visszavonult kapusa, a klub kapusedzője is 2021 első napján adott életet kislányának.

https://www.kisalfold.hu/sport/helyi-sport/noi-kezilabda-bovult-az-eto-csalad-kiss-eva-kislanya-gyor-elso-babaja-2021-ben-10524403/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában