Next Top Model Hungary

2024.04.08. 11:53

Jávori Lili, a rábapatonai szépség vízen lebegő kifutón bizonyított – Képgaléria a drámai fotózásról

Nemrég indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Győr-Moson-Sopront a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban.

Ollári Gergely

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a Next Top Model Hungary-ban. A negyedik adásban a lányoknak ezúttal a social media világa körül forgott a hete.

Képalá: Jávori Lili sikerrel vette az akadályokat, és továbbjutott a Next Top Model Hungary-ban.
Képalá: Jávori Lili sikerrel vette az akadályokat, és továbbjutott a Next Top Model Hungary-ban
Fotó: TV2/Trunkó Bálint

Ehhez kapcsolódóan először egy játékos feladatot kaptak, csapatokba rendeződve kellett vicces termék videókat készíteniük. Ehhez nem mástól, mint Sirokai Diánától kaptak segítsége. Dia Londonban élő plus size modell, akit 1,2 millióan követik az Instagramon. A lányok hatalmas örömmel fogadták. Liliék csapata készítette a legjobb videót. Az e heti fotózásuk kevésbé volt vidám témájú. Azok a szavak kerültek a lányok testére, amivel a legtöbbet bántották őket, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a bántalmazás elleni küzdelemre. 

Jávori Lili továbbjutott a versenyben 

A drámai fotózáson minden lány sírva fakadt, felszakadtak a régi sebeik. A zsűritagok közül Tomán Szabina volt a lányokkal és próbált mindenkinek lelki támaszt nyújtani. Jávori Lilire a travi és a kövér szó került fel. Elárulta, hogy huzamosabb ideig küzdött testképzavarral is az őt ért bántások miatt. A catwalk is bizonytalan terepre szólította a versenyben lévő lányokat, ezúttal nem a lelki, hanem a testi egyensúlyból billentették ki őket, ugyanis egy vízen lebegő, billegő kifutón kellett végig vonulniuk a zsűri előtt. Lili sikerrel vette ezt az akadályt is és továbbjutott a versenyben.

Korábban írtuk:

Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában