Továbbjutók

2024.02.12. 13:51

Másodszor A Dal színpadán a győri Name Project

Kisalföld.hu

A Name Project már másodszor tért vissza A Dal színpadára, és a zsűri végül őket választotta továbbjutóként az elődöntőbe.

Fotó: Képernyőkép

2021 után ismét az elsők között állt színpadra A Dal-ban a győri pop-rock banda, a Name Project.

Idén először hatvan fellépő mérettetheti meg dalát az előválogatóban, amelyben a televíziós zsűri – Szandi, Németh Alajos Lojzi, Ferenczi György és Egri Péter – értékelése alapján összeáll a 40-es mezőny. A produkciókat az elődöntőkben crossover feldolgozásban, a döntőben pedig szimfonikus változatban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében hallhatják a nézők. A showműsort Rókusfalvy Lili és Fodor Imre vezeti. 

A magyar dalok versenyének győztese amellett, hogy megnyeri „Az Év Dala 2024” címet a világhírű Hansa Studios-ban készítheti el új lemezét. A berlini patinás helyszínen a mai napig a legismertebb világsztárok veszik fel az albumaikat, így A Dal 2024 nyertese különlegesen illusztris társaságban rögzítheti majd lemezét.

A Dal 2024 első válogatójának továbbjutói:

Kocsis Tibor – Egy életen át 
EVERFLASH - Nyisd ki a szemed
Sugarloaf - Nászinduló
Magidom - Esendő halandó
Name Project - Nekem

A győri csapat dala, amit a zsűri beválogatott az elődöntőbe:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában