Dominika magyar népviseletben mutatkozott be

2023.12.16. 11:19

Nem semmi kezdet! A győri szépség lenyűgözte Kínát - fotók

A győri Árki Dominika augusztusba nyerte el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet. Ezzel a győzelmével részt vehet a Miss Tourism World világversenyen, amit most rendeznek Kínában, egészen december 22.-ig. A szépségversenyre hetven országból érkeznek szépségkirálynők.

Ollári Gergely

Árki Dominika a kínai Quanzhou városában versenyez.

– Két átszállással érkeztünk meg Quanzhouba. Valami csodálatos a város. Az első két napban felfedeztük, többek között megnéztük a kulturális piac teret, múzeumokat és körbejártuk a várost. Az első este már estélyi ruhás fotózáson vettem részt, amire egy Sabo Kitti Bridal Couture ruhában jelentem meg. Nagyon nagy sikere volt a ruhának és én is csodásan éreztem magam benne –fogalmazott portálunknak Árki Dominika.

A győri lány beszámolója szerint a következő napokban megfeszített tempóban próbáltak és Red Carpet megnyitóval indult el a Miss Tourism World idei versenye.

– A nemzeti viseletünkben vonultunk fel, kínai öltözetben lévő kisgyermekekkel karöltve. A nemzeti viseletemet Auróra FolkGlamour tervezte és valósította meg. A jellegzetes magyar mintázatokat, modern módon valósította meg a gyönyörű szatén ruhámon. A műsorok és a nemzeti viseletes tour után pedig egy megnyitó vacsorán vettünk részt, ahol jellegzetes kínai ételeket szolgáltak fel számunkra. A verseny eddigi minden pillanatát imádom, és alig várom a soron következő napokat – zárta szavait a győri Árki Dominika.

A szépséges győri lány egyébként két hetet tölt majd Kínában, Quanzhou-ban. A Final Show, azaz az estélyi ruhás felvonulást, egyben a kéthetes versenyzáró eseményét, december 22-én rendezik majd. Dominika felejthetetlen kalandjáról folyamatosan beszámolunk portálunkon.

Árki Dominikát a világeseményre a verseny országos igazgatója, Katarína Ficelová a Szlovákiai Black&White Productions ügynökség tulajdonosa delegálta. Ők rendelkeznek a szépségkirálynők kiválasztására és delegálására vonatkozó licenccel, így Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot és Magyarországot is ők képviselik a Miss Tourism World 2023-on Kínában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában