A kínai nagy kaland

2023.12.21. 09:37

Árki Dominika győri szépségkirálynő modern tánccal varázsolt Quanzhou-ban - képek, videó

A győri Árki Dominika augusztusban nyerte el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet. Ezzel a győzelmével részt vehet a Miss Tourism World világversenyen, amit december 9-től rendeznek Kínában. A szépségversenyre hetven országból érkeztek szépségkirálynők.

Ollári Gergely

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Dominika amint megérkezett a távoli országba, lenyűgözte Kínát, Kína pedig őt. A két hétig tartó szépségverseny továbbra is megfeszített tempóban halad, de azért szabadidejük is van a versenyzőknek, amikor kicsit lazíthatnak, és megismerkedhetnek az országgal, és a várossal.

– Quanzhou-ban különböző szórakoztató, és kulturális eseményeknek is részesei lehettünk. Láttunk kínai klasszikus színházi darabot, bábelőadást, szamuráj-előadást, sőt mindannyian saját nyuszit készítettünk pálcára, hagyományos kínai anyagból, mert Kínában éppen a Vízi nyúl évét ünneplik – fogalmazott portálunknak a győri szépség.

A napokban Dominika egy élő show-n is részt vett, amire egy modern tánccal készült.

– Nagyon sokat készültem erre, hiszen meg nem vettem részt olyan eseményen ahol talent alversenyen bizonyíthatok. Modern tánccal készültem, amit Szabó Balázs Bandája: Hétköznapi című dalra adtam elő. A dalban megszólaló gyönyörű hegedűszó pedig csodás élményeket adott a zsűrinek, és a minket pontozóknak. A táncra Dukai Anett tánctanár készített fel, a ruhámat pedig az Aurora Folkglamour valósította meg – részletezte.

Mint mondja: a kínai emberek kedvesek, közvetlenek, és szeretettel fogadnak minket minden nap teadélutánokon, és különböző kóstolókon mutatják be számunkra a hagyományos ételeket.

– Nagy meglepetés is ért minap. A város főterén kungfu oktatáson vehettünk részt, kínai, kungfu selyem ruhában. Fantasztikus élmény volt. Minden este vendégszerető, sokfogasos kínai vacsorán veszünk részt. Volt a napokban egy estélyi ruha bemutató is, ahol egy gyönyörű NRN Privée ezüst flitteres ruhában vonultam fel. Az eset pedig különleges tűzijátékkal zárult. Már csak két nap van hátra a felkészülésből, ezeket a napokat koreográfia tanulással töltjük, pénteken pedig a döntőt rendezik majd meg, amit nagyon várok már – mesélte a győri szépség.

Árki Dominikát a világeseményre a verseny országos igazgatója, Katarína Ficelová a Szlovákiai Black&White Productions ügynökség tulajdonosa delegálta. Ők rendelkeznek a szépségkirálynők kiválasztására és delegálására vonatkozó licenccel, így Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot és Magyarországot is ők képviselik a Miss Tourism World 2023-on Kínában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában