Győri versenyző a túlélőshowban

2023.10.19. 10:58

Survivor – Győrből érkezett levél a Fülöp-szigetekre, Viki meghatottan olvasta - sok-sok fotó

Folytatódott a kemény harc a szigeten, most már csak két törzs küzd tovább a túlélésért.

Kisalföld.hu

A Survivor játékosai, köztük a győri Kiss Viktória, egyre nehezebb kihívásokat teljesítenek a túlélőshowban. Fotó: RTL

  • Mivel a Karagatan feloszlott, a megmaradt négy tagjuk a másik két törzshöz került. Kiss Viktória az RTL túlélő műsorának győri szereplője, a Jarakay, a piros csapat tagja.
  • A napokban kellemes meglepetés érte, egyik családtagja üzent neki a távoli Fülöp-szigetekre.
  • A Karagatan (kék) törzs tagjai közül Jani és Vivi került a piros, míg Gergő és Olivér a sárga (Buhavi) csapatba.

A védettségi játék, talán az eddigi széria legnehezebb, és leglátványosabb versenye volt. A piros csapat igazi törzsként működve, energiát nem kímélve nyerte meg a védettségi totemet. A nagy harc után, a győzelmi mámorban azonban újabb viták tettek arról, hogy ne maradjon felhőtlen a hangulat a törzsön belül. A napokban már szó volt arról a szigeten, hogy a győri Kiss Viktória egy nagy családi eseményről maradt le a verseny miatt. Idehaza Győrben, a verseny alatt a kislánya leérettségizett.

A védettségi játék után meglepő levelet kapott a piros törzs, felajánlották Vikinek, hogy ha megold egy feladatot, akkor megkaphatja azt a levelet, amit kislánya írt neki a folyók városából. Viki végül társának Zerát választotta, a feladat pedig nem volt könnyű számukra, egy korallzátony aljáról kellett egy kulcsot felhozniuk a szárazföldre, ami aztán kinyitja azt a ládát, amiben a levél van. Vikit a tenger fenekén csodálatos látvány fogadta, de végül sikerült felhoznia a ládát nyitó kulcsot.

A győri anyuka meghatódva olvasta kislánya, Jázmin levelét, aki vicces üzenetet írt édesanyjának, a Fülöp-szigetekre. A levélben elmesélte, hogy minden jól megy idehaza, és hogy sikeresen leérettségizett. Viki könnynek közt olvasta a megható sorokat, és kapott „irigylésre méltó” erőt lányától, hogy bizonyítson a versenyben. A védettségi játékot elvesztő sárga csapat aztán törzsi tanácsra indult, ahol meglepő módon Zsombi, és Wendy kapta a legtöbb szavazatot, szám szerint négyet, négyet. Így nekik párbajozniuk kell a bent maradásért.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában