Dobogón

2023.10.29. 12:31

Natural Universe – Jól szerepeltek a győri testépítő lányok Bukarestben – Fotók

Két győri versenyző is képviselte vármegyénket nemrég a Natural Universe versenyen, amit Bukarestben rendeztek meg a napokban. A versenyen mintegy háromszázan mutatták meg alakjukat, harminc országból, Olaszországon át Kenyáig.

Ollári Gergely

Kiss Viktóriát nem kell bemutatnunk portálunk olvasóinak, a győri lányt a Survivor-ben, a világ egyik legizgalmasabb realityjében láthatjuk jelenleg is.

Viktória a Romániában megrendezett versenyen három kategóriában indult, végül a Swimsuit Model kategóriában az első helyet szerezte meg, a Women’s Bikini Diva’s Junior Masters kategóriában a második, még a Women's Wellness Open-ben hatodik helyen végzett.

– Az INBA Natural Universe-t először rendezték meg Európában, Bukarestben. A Natural Olympia után ez a legrangosabb verseny a naturál testépítésben, ezért különösen büszke vagyok arra, hogy nemzetközi szinten nagyon jól felkészült versenyzőkkel állhattam a színpadon – mondta el a kisalfold.hu kérdésére Kiss Viktória.

Hozzátette: az Inba Hungary szövetség több versenyzője is képviselte Magyarországot a versenyen, és egy elképesztő színvonalú megmérettetésen szurkolhattunk egymásnak, egymás sikeréért.

– Bevallom a színpadhoz vezető út, a felkészülés idén különösen megterhelő volt számomra, hiszen nagyon rövid idő állt rendelkezésre az izmaim visszaépítésére. Különösen nehéz volt a felkészülés, a gyerekek, a munka mellett, ráadásul a Survivor miatt is rengeteg izmot veszítettem. Ettől függetlenül nagyon szép eredményeket értünk el a magyar csapattal. A versenyre párom is elkísért, aki rengeteg erőt adott számomra – részletezte Viktória.

A bukaresti versenyen Fátrai Virág, győri fitneszversenyző is közönség elé állt, akinek versenyeiről már korábban is beszámoltunk. A fiatal lány az első kategóriájában, a Swimsuit Modell-ben ezüst érmet szerzett, a Woman Bikini Jr. Masters kategóriában negyedik helyezést ért le. Végül a Woman Bikini Open kategóriában 6. helyen végzett.

– Mivel indultam már Európa Bajnokságon, Világ Bajnokságon, Olympián, így sokkal nagyobb elvárásokkal készültem magam felé a Natural Universe versenyre is. A legjobb formát kihozva magamból szerettem volna színpadra állni, és sokkal izmosabb formát vinni a színpadra. Ez volt a szezonom utolsó versenye, most mégis azt érzem, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Fantasztikus volt a verseny, szép eredményeket értem el, és nagyon örülök, hogy itt lehettem –fogalmazott portálunknak Fátrai Virág, aki nagyon örül annak, hogy mindhárom kategóriájában bejutott a top 6 versenyző közé.

Hozzátette: Nagyon színvonalas, precíz verseny volt most Bukarestben, aminek élmény volt a részese lenni. Velem utazott egyébként édesanyám, és az egyik barátnőm is. Nagyon sokat jelentettek nekem, hiszen végig mellettem voltak, és szurkoltak. Rengeteg csodaszép lánnyal állhattam egy színpadon, és osztozhattam a közös élményben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában