Elhatározta, hogy elköltözik

2023.10.10. 12:51

Féltékenysége miatt akart szakítani Delhusa Gjonnal 44 évvel fiatalabb győri szerelme

Kisalföld.hu

Forrás: Facebook/Delhusa GJON Hivatalos Oldala

Már 10 éve kitart egymás mellett Delhusa Gjon és Molnár Fanni. A lány még csak 16 éves volt, amikor elkezdett levelezni az énekessel, két évvel később döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Szerelmük azóta is töretlen, annak ellenére, hogy kezdetben a köztük lévő nagy korkülönbség miatt sokszor kellett bántó kritikákat elszenvedniük. De nem csak ez nehezítette meg kezdetben a kapcsolatukat. Fanni a Storynak árulta el, hogy bizony a zöld szemű szörnyeteg, azaz a féltékenység majdnem szétszakította őket. 

Fanninak nehéz volt elfogadnia, hogy szerelméért sok nő rajong. Azt is elhatározta, hogy elköltözik az énekestől.

"Igen, én eleinte féltékeny voltam, rövid pórázon tartottam Gjonit, mentem vele a koncertekre, és egyáltalán nem tetszett, hogy túlságosan közel engedi magához a rajongó lányokat" – mesélte nemrég Fanni a Storynak. – Ahogy rájuk nézett, láttam a szemében némi turpisságot. Kimagyarázta, csak én ebben nem voltam partner, ezért úgy döntöttem, vége, összepakolom a holmimat és elköltözöm tőle. Ő megijedt, hogy elveszíthet, én meg rájöttem, ha valaki menni akar, jobb, ha mehet, a pórázt pedig hosszabbra engedtem…”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában