Színes egyéniségek

2021.02.20. 16:14

Mosonmagyaróvári tehetségek A Dal 2021-ben – Szombaton, az utolsó válogatóban lép színpadra Hegedűs Bori és Tóth Bence

A Dal 2021 negyedik, egyben utolsó válogatójában két produkcióban mutatkozik be a nagyközönség előtt a mosonmagyaróvári Hegedűs Bori és Tóth Bence. A Duna Televízió ma esti műsorában Boritól az Altató című, párjával írt közös szerzeményét hallhatjuk, míg Bence a Living Room együttes tagjaként a Megtörtént című számban basszusgitározik.

Mészely Réka

Hegedűs Bori és Tempfli Erik közösen írt dallal, az Altatóval szerepel a szombati utolsó válogatón.

Szombaton 19.35-től a Duna Televízió A Dal 2021 versenyében a top 40 eddig nem látott produkcióit tekinthetik meg a nézők. Ez a negyedik, utolsó válogató, ahonnan újabb öt előadó juthat tovább az elődöntőbe, a húsz legjobb közé. Most szombaton tíz dalt hallgathatunk meg. Köztük két produkcióban is fellépnek mosonmagyaróvári tehetségek.

Amint arról korábban beszámoltunk, a piarista iskola végzős diákja, Hegedűs Bori szerelmével, Tempfli Erikkel közös dalát, az Altatót is beválogatták az élő műsorba jutó negyven versenydal közé, ahogyan Tóth Bence és a Living Room Megtörtént című szerzeményét.

– A hetet izgatott, de jókedvű és nagyon motivált próbákkal kezdtük el a hétvégi műsorra, nagyon várva az eseményt – árulta el Bence. Mint mondja, szerinte az eddigi mezőny az egyik legerősebb, hiszen „Radics Gigi, a Kaukázus, Boriék és Bari Laci mind nagyon jók”.– A zsűri egyesével más és más: Mező Misi és Ferenczi Gyuri értékelésére különösen kíváncsi vagyok – vélekedett a mosonmagyaróvári basszusgitáros. Megjegyezte: „Kiszámíthatatlan az, hogy meddig jutunk ilyen erős mezőnyben, tippelni sajnos nem tudok, de reménykedem benne, hogy minél tovább.”– Igyekeztünk a legnagyobb békében és nyugalomban eltölteni ezt a hetet. Nyilván sok feladatunk volt, tévé- és rádióinterjúk mellett sok próbával. A mi mezőnyünket nagyon erősnek tartom – vette át a szót Hegedűs Bori, aki szerint a zsűri értékelése is nagyon színes.

A Living Room tagjai: Pál Benjámin, Friderikusz Péter, Paukovics Gergely, Jánny Dominik és Tóth Bence. Fotó: Farkas Christian

– Még nem tudom, meddig jutunk el, de bízom benne, hogy a következő fordulóig mindenképpen. Jó lenne a zsűri értékelése szerint most az első négybe kerülni, ha nem, számítunk a kedves nézők szavazataira. Azért gondolom, hogy jó a dalunk, mert ez a mi történetünk: két hónapig nem találkoztunk és ebből a hiányból született. Attól hiteles, hogy valós érzelmek állnak mögötte – fejtette ki a fiatal énekesnő, aki A Dal 2021-ben való szereplését élete nagy lehetőségének érzi.

Mindennap gyakorolt rá, nemcsak az Altatót énekelte, hanem más dalokat is.A versenyzők célja a mai válogatóból az elődöntőbe, majd a március 13-i döntőbe jutás: itt nyolc versenydal között dől el, melyik lesz az év hazai slágere. A Duna Televízió nézői a következő élő show-ban a már megszokott műfaji sokszínűségre, emellett egy bámulatos extra produkcióra számíthatnak.

Hegedűs Bori és Tempfli Erik közösen írt dallal, az Altatóval szerepel a szombati utolsó válogatón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában