Krimi

2023.01.25. 20:38

Kegyetlen verekedés az iskolában: mindkét karját eltörték egy hatodikos fiúnak

A verekedés szünetben tört ki, a tanárok értesítették a rendőrséget, súlyos testi sértés miatt nyomoznak a zagyvarékasi iskolában.

Forrás: szoljon.hu

Fotó: Google

Az osztályfőnök hívott, hogy verekedett a gyerek az iskolában, dagad a keze, menjek be. Azonnal indultam. Valóban be volt dagadva mindkét karja. Ők azonban nem hívtak sem orvost, sem mentőt, én viszont azonnal elindultam vele a kórházba. Ott megröntgenezték, kiderült, mindkét karja eltört – így emlékszik vissza arra a bizonyos múlt hét csütörtöki napra az édesanya - írja a szoljon.hu.

 

Rácz Júliát nagyon megrázták a történtek. Nem érti, felnőttek felügyelete mellett mindez hogyan történhetett meg a fiával...

 

Nem az a bajom igazából, hogy a két gyerek összeverekedett, hanem az, hogy ott vannak a felnőttek, és nem csinálnak semmit – panaszolta. Elmondta, fia, Rómeó aznap éppen hetes volt, akinek az a dolga, hogy törölje le a táblát és kiszellőztessen.

– Az osztálytársa, egy másik kisfiú közben bement a terembe, szóváltás alakult ki köztük, majd összeverekedtek. Állítólag a másik fiú a tanárok által használt, nagyméretű körzővel ütötte, így tört el a karja 

– mesélte az édesanya. Hozzátette, úgy tudja, a kórház hivatalból feljelentést tett.

Az esettel kapcsolatban a szoljon.hu megkereste Polónyi Lászlót, a Zagyvarékasi Damjanich János Általános Iskola igazgatóját is, aki szerint több kérdést még tisztázniuk kell az ügyben.

 Tény, hogy aznap összeverekedett a két hatodik osztályos fiú, és a 13 éves Rómeónak eltört mind a két keze.

Az ügyben vannak azonban tisztázatlan kérdések, még nem világos, pontosan mi is történt. Kedden tartunk majd egy esetmegbeszélést, ahol jelen lesznek a gyerekek, mindkét szülő, a családsegítő, a rendőrség és a fenntartó képviselője is. Remélhetőleg sikerül majd tisztázni, mi is történt valójában a két gyerek között –

 hangsúlyozta az igazgató.

Jövő héttől prevenciós foglalkozások is kezdődnek a rendőrség bevonásával, amivel elejét vennék a hasonló konfliktusoknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!