Bulvár-celeb

2023.08.13. 19:35

Megnősült Zámbó Jimmy fia, itt vannak az első fotók

Minden olyan volt, mint az álom, hét éve erre várnak...

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ivan Galashchuk

Zámbó Szebasztián és gyermekkori szerelme, Niki élete legboldogabb napját élte meg július 7-én. A friss házasok szerint az esküvőjük minden várakozást felülmúlt, s úgy érzik, nemcsak ők, de a vendégsereg is meghatott boldogsággal élte át velük ezt a napot. Mi több, a Zámbó-családot most látták először igazán önfeledten boldognak a családfő, Jimmy halála óta. Az esküvő részleteiről és jövőbeli terveikről Szebasztián és Niki közösen mesélt a Borsnak.

Nagy a szerelem, amit a házasság csak megerősített
Forrás: Facebook/Zámbó Szebasztián

Újra szerelmesnek érezik magukat

Míg sok pár úgy véli, az esküvő nem változtatja meg gyökeresen amúgy is jól működő kapcsolatukat, ám Niki és Szebasztián fontos mérföldkőnek érzi.
– Persze, hatalmas változás nem történt, hiszen gyerekkorunk óta ismerjük egymást, s sok mindenen átment mostanra a kapcsolatunk. Voltunk külön is egy évet, és nagyon sok önismereti fejlődésre volt szükségünk mindkettőnknek – kezdett bele a friss feleség.

 

De összeházasodni nagyon szép érzés, kicsit újra beszerelmesedik az ember.

 

− fogalmazott a területi képviselőként dolgozó Niki, aki Szebasztiánnal Ausztriában él.
– Így van. Egy komoly kapcsolathoz fel kell nőni, leginkább nekem volt erre szükségem. Az, hogy összeházasodtunk, megpecsételése egy igazi felnőtt kapcsolatnak. Kicsit olyan, mintha most kezdődne csak igazán a közös életünk – tette hozzá a férj is.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában