Győr és környéke

2019.05.22. 19:18

Összeverekedett két férfi Győrben, egyikük bárddal vágta meg a másik arcát

A dulakodás még egy parkoló, üzemképtelen autóban kezdődött Gábor és Attila között a győri Illyés Gyula utcában. A verekedésnek végül a rendőrök vetettek véget.

kisalfold.hu

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre kedden késő este arról, hogy Győrben, az Illyés Gyula utcában két férfi verekszik. 

 

Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a közeli garázssor közelében parkoló - üzemképtelen - autóban tartózkodó két férfi, előzetes szóváltást követően dulakodni kezdett egymással. 

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A járműből kiszállva folytatták a verekedést, ami odáig fajult, hogy egyikük egy kést vett elő a személygépkocsiból és azzal fenyegette vitapartnerét. 

 

A másik férfi ekkor előrántott egy konyhai bárdot és azzal a kést tartó társa felé suhintva az arcán megvágta őt. 

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A tettlegességnek végül a kiérkező járőrök vetettek véget, a verekedőket elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. 

 

A nyomozók a 35 éves P. Gábort és a 45 éves N. Attilát felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - tájékoztatott honlapján a rendőrség szerdán. 

 

Az esetről egy olvasónk is értesítette a kisalfold.hu-t még kedden este, miután a rendőrök elhagyták a helyszínt. Információi szerint két hajléktalan férfi verekedett össze. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!