Győr és környéke

2019.06.13. 09:23

Glázer Tímea a közös ellenzéki jelölt Győrben

Glázer Tímea, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője lesz az ellenzék közös polgármesterjelöltje Győrben - hangzott el a Városház téren tartott keddi sajtótájékoztatón.

kisalfold.hu

[namelink name="Glázer Tímea"] kifejtette, hogy megválasztása esetén újra a polgároké lesz Győr, s nem Budapestről irányítják a várost.


A sajtótájékoztatón Pollreisz Balázs (MSZP) úgy fogalmazott, hogy a város jobbat érdemel. Fodor Roland (Jobbik) kifejtette, hogy a választói akaratot megértve vesznek részt az együttműködésben. Jenei Ferenc (LMP) a „zöldminimum"- programban való jelenlétét említette a támogatás okaként, a Momentum képviselője pedig jelezte, hisznek a közös sikerben, ami korszerű, XXI. századi kampánnyal elérhető.


Glázer Tímea a Kisalföldnek elmondta:

Kijelenthetjük, hogy valamennyi ellenzéki párt félretette az esetleges ellenérzéseit egymással szemben, s az augusztusban bemutatandó közös jelöltjeinkért is együtt, egymást segítve fogunk kampányolni."

Glázer Tímea


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!