Győr és környéke

2019.05.07. 18:35

Fiatal nőt ütött el egy autó a győri Szent István úton, válságos állapotban a sérült - fotók

Nagyon súlyos koponyasérüléssel szállították a győri Petz-kórházba azt a harmincas évei elején járó nőt, akit egy személyautó ütött el. Szemtanúk szerint piroson próbált átszaladni.

kisalfold.hu

Válságos az állapota annak a 32 éves nőnek, akit kedden kora délután ütött el egy autó Győr belvárosának legforgalmasabb útján. Prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója erősítette meg a helyszíni információkat, hozzátéve, hogy végtagtöréseket is szenvedett a kórházba beszállított beteg, de a koponyasérülés mindent felülír. Emiatt kritikus az állapota az elgázolt nőnek. 

 Szemtanúk elmondása szerint piros volt már a lámpa, amikor a gyalogos a forgalmas útra lelépett. A balesetben résztvevő autós érthető módon nem akart, nem tudott az eset után nyilatkozni, de ő is piros lámpáról beszélt. Fontos itt megállni, mert ez az eset sajnálatos, de fontos dologra figyelmeztet:

 

Veszélyes ez a kereszteződés (Szent István u. – Jókai u. sarka), s veszélyesek azok az manőverek is, amelyeket nap mint nap látunk. 

Fotók: Mészáros Mátyás

Fotók: Mészáros Mátyás

Bővebben arról, hogy mit tapasztal, mit javasol Sarkady István mesterfodrász, aki 30 éve dolgozik az utcasarkon álló üzletben, s több gázolást, sok karambolt látott, a Kisalföld szerdai számában olvashatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!