Győr és környéke

2019.07.15. 20:32

4 baleset Győrben, aminek okozóit keresi a rendőrség

Szemtanúk jelentkezését is várják.


Kerékpáros ütközött egy autó tükrének


Ismeretlen személy, aki feltételezhetően kerékpárral közlekedett Győrött, a Tessedik utcában a Pápai út irányába, egy az út szélén szabályosan várakozó Volvo típusú gépkocsi kikerülésébe kezdett. Mellett elhaladva nem megfelelő oldaltávolságot tartott, emiatt az autó visszapillantójának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a kerékpáros a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.


Autós ütközött parkoló autónak

 

Ismeretlen személy 2019. június 28-án 12 óra 30 perc és 13 óra közötti időben az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú gépkocsival kívánt elindulni Győrben, a Fehérvári úton található bevásárlóközpont parkolójának második sorában. Az elindulás során a járműve jobb oldalával nekiütközött egy ott parkoló autó bal elejének, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: rendőrség

 Helyközi járatos busznak ütközött


Ismeretlen személy 2019. június 28-án 8 óra 30 perckor az általa vezetett az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett az 1. számú főúton, Abda felől Győr irányába a belső forgalmi sávban. Közlekedése során nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó autó mögött és a vele történő ütközés elkerülése végett jobbra, a külső forgalmi sáv irányába kormányozott. Ennek következtében járműve jobb hátuljával nekiütközött a külső forgalmi sávban haladó helyközi járatos autóbusz bal elejének, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A baleset során személyi sérülés nem történt.   


Tolatás közben ütközött

 

Ismeretlen személy 2019. május 12-én az általa vezetett ismeretlen rendszámú és típusú gépkocsival Győrben, az Ifjúság krt. 63-59. számú háztömb mögötti parkolóban hátramenetet hajtott végre. Manővere során járművének feltehetően jobb hátsó részével érintőlegesen nekiütközött egy ott leparkolt gépkocsi bal hátsó sarkának. Az ütközést követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott.

 A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!