Győr és környéke

2019.05.09. 12:01

Fiatal ikrényi anyukát gázoltak el Győrben - továbbra is kritikus az állapota

A nő a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében található lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva próbált meg átkelni az úttesten.

kisalfold.hu

A baleset körülményeiről most már többet lehet tudni, s egybecsengenek azzal, amit a szemtanúk a helyszínen is állítottak nekünk. 


A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal ikrényi nő (egy többgyermekes anya) a Szent István út és a Jókai utca kereszteződésében található lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva próbált meg átkelni az úttesten, az Árpád út irányába. A Szent István úton érkező személygépkocsi vezetője azonnal fékezett, de így sem tudta elkerülni a járműve elé futó gyalogost és elütötte. (A rendőrség ide vonatkozó tanácsait keretes írásunkban találják.)


 Ahogy hasonló esetekben, úgy most is a mentőszolgálat munkatársai érkeztek a sérülthöz, s szállították a Petz-kórházba. Prof. Oláh Attila orvos igazgató már kedden jelezte, hogy válságos a beteg állapota, számos törése közül a koponyasérülése a legaggasztóbb. Tegnap sem tudott jobb hírrel szolgálni: kritikus állapotban van a fiatal édesanya. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!