Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Fiatal nőt ütött el egy autó a győri Szent István úton, válságos állapotban a sérült - fotók

Nagyon súlyos koponyasérüléssel szállították a győri Petz-kórházba azt a harmincas évei elején járó nőt, akit egy személyautó ütött el. Szemtanúk szerint piroson próbált átszaladni.
Válságos az állapota annak a 32 éves nőnek, akit kedden kora délután ütött el egy autó Győr belvárosának legforgalmasabb útján. Prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója erősítette meg a helyszíni információkat, hozzátéve, hogy végtagtöréseket is szenvedett a kórházba beszállított beteg, de a koponyasérülés mindent felülír. Emiatt kritikus az állapota az elgázolt nőnek. 
 Szemtanúk elmondása szerint piros volt már a lámpa, amikor a gyalogos a forgalmas útra lelépett. A balesetben résztvevő autós érthető módon nem akart, nem tudott az eset után nyilatkozni, de ő is piros lámpáról beszélt. Fontos itt megállni, mert ez az eset sajnálatos, de fontos dologra figyelmeztet:
 
Veszélyes ez a kereszteződés (Szent István u. – Jókai u. sarka), s veszélyesek azok az manőverek is, amelyeket nap mint nap látunk. 
Fotók: Mészáros Mátyás
Fotók: Mészáros Mátyás
Bővebben arról, hogy mit tapasztal, mit javasol Sarkady István mesterfodrász, aki 30 éve dolgozik az utcasarkon álló üzletben, s több gázolást, sok karambolt látott, a Kisalföld szerdai számában olvashatnak. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tárgyalás a lázi testvérgyilkosság ügyében - állandóan változik a vallomás

Tárgyalás a lázi testvérgyilkosság ügyében - állandóan változik a vallomás
A tárgyalást várhatóan nyár elején folytatják. Tovább olvasom