Győr és környéke

2019.05.15. 19:49

Előzés közben törte össze az autót Győrnél - szemtanúkat keresnek

A ponyvás teherautó előbb a személygépkocsi bal külső visszapillantó tükrének, majd az első lökhárító bal oldalának ütközött.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy 2019. május 13-án 23 óra 45 perckor a 1401-es számú úton közlekedett Győrújfalu felől Győr irányába az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, típusú és színű ponyvás tehergépkocsival. Közlekedése során az 1+300. kilométerszelvényben az előtte, vele azonos irányba haladó két személygépkocsi előzésébe kezdett, amelynek során a hátsó gépkocsit megelőzte, azonban az első gépkocsi mellett nem tartott kellő oldaltávolságot és a jármű jobb oldalával a Toyota Aygo személygépkocsi bal külső visszapillantó tükrének, majd az első lökhárító bal oldalának érintőlegesen nekiütközött. Az ütközés után ismeretlen személy Győr felé megállás nélkül elhajtott.

 


A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeiről információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán - Győr, Zrínyi út 54. - vagy az 520-092 vagy 520-094 telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!