Győr és környéke

2016.12.31. 01:45

A győri szépség meghódította izmos testével Thaiföldet - videó, fotók

A győri sportmodell, Kálmán Csilla számára jól sikerült az idei esztendő. Összesen hat rangos versenyen indult, ebből ötöt megnyert. Amikor nem állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, akkor másodikként végzett. Thaiföldön pálinkával és csülökkel ünnepelte világbajnoki címét.

Szeghalmi Balázs

"A sportmodellek számára a legfontosabb versenyeket az év végén rendezik. Novemberben az univerzum címért küzdöttem Hamburgban. Az észak-német kikötővárosban óriási hagyományai vannak a megmérettetésnek, a részvétel jogát sem könnyű kivívni. A klasszisokkal teletűzdelt mezőnyben velem együtt 19 lány lépett színpadra. A zsűri döntése alapján az első hellyel térhettem haza" - kezdte Kálmán Csilla.


 


Csilla egy budapesti versenyen ősszel.



Világbajnoki cím


A győri sportmodell nem sokáig élvezte hamburgi győzelmét, pár nappal később a magyar csapattal a thaiföldi világbajnokságra repült. "A válogatott programjait, feladatait a szervezők velem egyeztették, mivel a csapattagok közül én beszélek a legjobban angolul. (Csilla korábban a győri Révai-gimnáziumban tanított angolt – a szerk.) A thaiföldiek nagy szeretettel fogadtak bennünket, a tenyerükön hordták a versenyzőket, csak jókat tudok mondani a szervezésről" - hallottuk Csillától. A világbajnoki címért egy másik magyar versenyzővel, Krassalkovics Zsófiával folyt fej-fej melletti küzdelem. Videó a thaiföldi döntőről itt!


"Zsófival sportszerű rivalizálás van közöttünk, győzött már le hazai versenyen, most is remek formában volt. Óriási öröm volt, hogy a zsűri engem tartott jobbnak Thaiföldön. Ez a döntés világbajnoki címet ért" - mesélte Csilla, aki pálinkával és sült csülökkel ünnepelt az ázsiai országban. A győri szépség a három legnevesebb fitneszszervezet közül kettőnek hordhatja a koronáját egy évig. Ide kattintva tekinthetik meg a világbajnokság eredményhirdetését.


 

Világbajnoki győzelem magyar zászlóval Thaiföldön.



Szakdolgozat és államvizsga


Sok pihenésre azonban Csillának nem lesz ideje, jövő év elején doktori címet szerezhet jogból a győri Széchenyi-egyetemen. Anglisztika nyelvész és angol szakos tanár után ez lehet a harmadik diplomája. „Év végén a testemet járattam csúcsra, most a fejemre lesz szükségem. Jogon szakdolgozat-védés és az államvizsga vár rám, az elkövetkező hetekben csak a tanulásra koncentrálok. Szerencsére a párom, Orbán Arnold mindenben támogat, biztos hátteret nyújt" - búcsúzott a győri világbajnok. Arnold szintén versenyez, a testépítők között idén két értékes érmet nyert itthon és Ausztriában.


 

Strandolás Thaiföldön, itthon gőzerővel tanulás az államvizsgára.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!